Sistema general de documentació familiar
 
  Inici     Descàrregues     Suport     Contacte     Qui som  

Si vostè ja és usuari registrat de GDS en Versions anteriors

Si ja està familiaritzat amb GDS observarà immediatament que la migració a la versió 8.0 no representa cap canvi traumàtic ja que la versió 8.0 és totalment compatible. La conversió de la base de dades és automàtica.

Els canvis importants pel que fa al funcionament simplement es manifesten en les millores que pot vostè llegir a l'apartat de Novetats en aquest mateix web, que veurà que es tracta de noves funcionalitats, així com de millores en funcionalitats ja existents.

Un canvi important no és funcional sinó que afecta a la manera de registrar les bases de dades. Preguem llegiu l'apartat GDS Versió 8.0.0 Disponible a la pàgina Què és GDS? per entendre millor les motivacions del canvi i els avantatges que representen per a vostè com a usuari en el futur.

Per tant, per obtenir la versió 8.0, descarregui des d'aquesta mateixa web i instal·li-la. Recordi tenir GDS inactiu quan faci la instal·lació, ja que en cas contrari, no s'instal·la la nova versió. Un cop s'iniciï GDS de nou, us demanarà que registri la base de dades. Observarà que el preu aplicat al registre de la seva base de dades es sempre menor que el preu que s'aplicaba per migracions en el passat.

Si teniu diverses bases de dades, haurà de registrar-les independentment.

A partir d'aquest moment, les seves Bases de Dades poden traslladar d'ordinador sense necessitat de registrar-les de nou, ja que el registre estarà inclòs en la base de dades i no a l'ordinador.

Esperem gaudeixi de la nova Versió tal com ho està fent amb les Versions anteriors. Per la nostra part només ens queda agrair-li el continuat suport a GDS que vostè, com la resta d'usuaris, ens faciliten.

Recàrrega de versions anteriors.

En el cas que disposi de la Versió 5.0, 6.0 o 7.0 i no vulgui canviar de Versió, encara podeu descarregar aquestes versions.
Tingueu present que no anem a donar noves llicències de versions anteriors a la 8.0, pel que únicament heu de descarregar aquestes versions en el cas de haver canviat d'ordinador o haver patit una avaria.

- Descàrrega del Sistema General de Documentació Familiar - GDS Versión anteriors a la Versió 8.0 (Per antics usuaris d'aquesta Versió en qualsevol de les seves revisions)

Instal·lació del GDS directament en executar aquesta descàrrega: Atenció: Atureu el GDS abans d'executar l'arxiu que va a descarregar. En cas contrari, no s'efectua correctament l'actualització.
Hi ha tres idiomes d'instal·lació, encara que vostè sempre podrà canviar l'idioma durant l'execució del GDS.


[+] GDS Versió 7.0.35 en Català

46,6 MBytes - Sols per usuaris registrats de la Versió 7.0


[+] GDS Versión 7.0.35 en Castellano

46,6 MBytes - Solamente para usuarios registrados de la Versión 7.0


[+] GDS Version 6.0.43 in English

46,6 MBytes - Version 7.0 registered users only


[+] GDS Versió 6.0.43 en Català

46,6 MBytes - Sols per usuaris registrats de la Versió 6.0 -- Atenció: No soporta Windows 10 ---


[+] GDS Versión 6.0.43 en Castellano

46,6 MBytes - Solamente para usuarios registrados de la Versión 6.0 -- Atención: No soporta Windows 10 ---


[+] GDS Version 6.0.43 in English

46,6 MBytes - Version 6.0 registered users only -- Atention: Does not supports Windows 10 ---


[+] GDS Versió 5.0.49 en Català

29,5 MBytes (No te suport tècnic) - Sols per usuaris registrats de la Versió 5.0 -- Atenció: No soporta Windows 10 ---


[+] GDS Versión 5.0.49 en Castellano

29,5 MBytes (No tiene soporte técnico) - Solamente para usuarios registrados de la Versión 5.0 -- Atención: No soporta Windows 10 ---


[+] GDS Version 5.0.49 in English

29,5 MBytes (No technical support avalable) - Version 5.0 registered users only -- Atention: Does not supports Windows 10 ---

GDS és
FLEXIBLE
Fàcilment utilitzable per usuaris no experts en tecnologies informàtiques, alhora que enormement sofisticat per les seves funcions avançades.

SÓLID
GDS està avalat per 24 anys de desenvolupament i més de 220 Versions i Revisions.

DINÀMIC
Adapta ràpidament les noves funcionalitats requerides pels usuaris.

 
COMENTARIS SOBRE GDS
  GDS Sistema general de documentació familiar · © Copyright 2019 Marshall System II, S.C.P.· Dades legals · Contacte · Valid HTML 4.01 Transitional Diseny web