Sistema general de documentació familiar
 
  Inici     Descàrregues     Suport     Contacte     Qui som  

Suggeriments sobre GDS

GDS, s'ha construït a base d'escoltar atentament a tots i cada un dels usuaris que han desitjat criticar constructivament les diferents versions des de 1988. Els errors detectats han estat atesos i, en la mesura de les nostres possibilitats, resolts en un curt espai de temps. Les millores han estat aplicades en un percentatge molt alt quan ha estat possible i hem considerat que aquestes enriquien encara més GDS. És per això que l'animem a que ens remeti qualsevol suggeriment. No garantim la seva implementació, però sempre la considerarem i la prioritzarem dins del nostre pla de desenvolupament del producte.
Si vol remetre'ns un suggeriment ara mateix, pot fer-ho des d'aquí.
Si vol protegir el seu anonimat, no empleneu els espais de Nom i E-mail de resposta. Si, per contra, vol que ens posem en contacte amb vostè o que li resolguem algun dubte, ompli tots dos espais. En qualsevol cas, el seu nom i adreça Email es tractaran confidencialment i no seran distribuïts.
  Nom
  Email de resposta
  Suggeriment o fallada detectada
GDS és
FLEXIBLE
Fàcilment utilitzable per usuaris no experts en tecnologies informàtiques, alhora que enormement sofisticat per les seves funcions avançades.

SÓLID
GDS està avalat per 24 anys de desenvolupament i més de 220 Versions i Revisions.

DINÀMIC
Adapta ràpidament les noves funcionalitats requerides pels usuaris.

 
COMENTARIS SOBRE GDS
  GDS Sistema general de documentació familiar · © Copyright 2018 Marshall System II, S.C.P.· Dades legals · Contacte · Valid HTML 4.01 Transitional Diseny web