Sistema general de documentació familiar

Inici     Descàrregues     Suport     Contacte     Qui som

Marshall System

Marshall System és una marca registrada propietat de

Joaquín M. Casals de Nadal

Amb la col·laboració d'un gran nombre d'usuaris de GDS que han donat opinions, crítiques i suggeriments de millora, Joaquín M. Casals de Nadal ha desenvolupat les més de 200 Versions i revisions de GDS des de 1988.

Si voleu contactar amb mi, prego ho faci per mail a l'adreça que expréso més avall. Intentaré sempre respondre el més aviat possible.

Si necessita suport prec accedeixi a la pàgina de suport d'aquest mateix web, on l'i expressem la manera més adequada per aconseguir la millor productivitat.

MARSHALL SYSTEM II, S.C.P.
NIF: J65315301
c/ San Elías, 34, 5º 2ª
08006 - Barcelona
mail: webmaster@gdsystem.net

GDS és
FLEXIBLE
Fàcilment utilitzable per usuaris no experts en tecnologies informàtiques, alhora que enormement sofisticat per les seves funcions avançades.

SÓLID
GDS està avalat per 24 anys de desenvolupament i més de 220 Versions i Revisions.

DINÀMIC
Adapta ràpidament les noves funcionalitats requerides pels usuaris.

COMENTARIS SOBRE GDS
  GDS Sistema general de documentació familiar · © Copyright 2018 Marshall System II, S.C.P.· Dades legals · Contacte · Valid HTML 4.01 Transitional Diseny web