Sistema general de documentació familiar
 
  Inici     Descàrregues     Suport     Contacte     Qui som  

Com obtenir suport de GDS?

Al llarg de la seva experiència amb GDS pot tenir dubtes sobre algunes parts del seu funcionament. També pot ser que ocorri algun problema i desitgi obtenir una resposta que l'ajudi a resoldre-ho.

Vostè té a disposició els següents procediments per obtenir ajuda:

A) Polsant la tecla F1 en qualsevol moment, en moltes ocasions apareix una finestra d'ajuda contextual que l'acompanyarà a entendre les opcions que té en aquell moment.

B) Al menú Què puc fer ara? hi haurà sempre una llista de les accions més habituals que es poden fer en aquest mateix moment. La llista és dinàmica, de manera que depenent de l'acció que està efectuant us apareixerà la llista més adequada.

C) Des del menú pot sempre anar a Ajuda i desplegar el Manual complet de GDS. Aquest manual també pot ser descarregat des d'aquesta web (Vegeu el menú lateral).
El Manual tracta de ser complet i té un índex per blocs que li pot orientar en detall de totes les funcions de GDS.

D) En el cas que no s'hagi resolt el problema o el dubte pot enviar un e-mail a jcasals@jcasals.com.

Sempre fem tots els esforços perquè vostè rebi el suport adequat a cada cas. Preguem entengui que podem trigar algun temps a respondre a tots els requeriments. Si veiem que ens és difícil respondre directament amb la informació que ens facilita, ens posarem en contacte amb vostè per correu electrònic, i, si tenim el seu número de telèfon, tractarem de posar-nos en contacte amb vostè
GDS és
FLEXIBLE
Fàcilment utilitzable per usuaris no experts en tecnologies informàtiques, alhora que enormement sofisticat per les seves funcions avançades.

SÓLID
GDS està avalat per 24 anys de desenvolupament i més de 220 Versions i Revisions.

DINÀMIC
Adapta ràpidament les noves funcionalitats requerides pels usuaris.

 
COMENTARIS SOBRE GDS
  GDS Sistema general de documentació familiar · © Copyright 2019 Marshall System II, S.C.P.· Dades legals · Contacte · Valid HTML 4.01 Transitional Diseny web