Sistema general de documentació familiar
 
  Inici     Descàrregues     Suport     Contacte     Qui som  

Registre GDS

Benvingut al procés d'adquisició de la llicència del GDS per a la seva base de dades.
Per registrar una base de dades GDS cal introduir a la pàgina de registre del programa, una clau de registre que li serà subministrada immediatament després d'acabar el procés que inicia aquí.
El procés de Registre es pot iniciar directament des del GDS o des de la web.
El pagament es pot realitzar mitjançant Paypal o targeta de crèdit per mitjà segur.
La clau de registre (o llicència), desbloquejarà la seva Base de Dades perquè pugui introduir i actualitzar un nombre indeterminat de persones, imatges i documents.
Podrà, així mateix, traslladar la seva base de dades a un altre ordinador sense necessitat d'introduir el número de llicència de nou, sempre i quan sigui el mateix usuari.


Pot haver arribat a aquesta pantalla per dos camins:
- Directament des de GDS a la pantalla de registre. En aquest cas veurà que ja té un número de base de dades a la casella corresponent. No modifiqueu res i segueixi el procés.
- Ha accedit des del menú Registrar GDS del web. En aquest cas introduïu el número que li hem proporcionat en realitzar la compra bé per E-mail o per FAX, i segueixi el procés.

Atenció: Si te la base de dades en la Versió 7.0, recomanem que accedeixi directament des del programa, ja que hi ha un preu especial.
COMPROVAR LLICÈNCIA
 
ENTRADA DE DADES
 
COMPROVACIÓ DE DADES
 
COMPRAR
El número de la Base de Dades està a la casella següent. Premeu Continuar per passar al següent pas.
Número de la Base de Dades  
GDS és
FLEXIBLE
Fàcilment utilitzable per usuaris no experts en tecnologies informàtiques, alhora que enormement sofisticat per les seves funcions avançades.

SÓLID
GDS està avalat per 24 anys de desenvolupament i més de 220 Versions i Revisions.

DINÀMIC
Adapta ràpidament les noves funcionalitats requerides pels usuaris.

 
COMENTARIS SOBRE GDS
  GDS Sistema general de documentació familiar · © Copyright 2019 Marshall System II, S.C.P.· Dades legals · Contacte · Valid HTML 4.01 Transitional Diseny web