Sistema general de documentació familiar
 
  Inici     Descàrregues     Suport     Contacte     Qui som  

Descàrrega GDS

- Descàrrega del Sistema General de Documentació Familiar - GDS Versió 8.0.20

Instal·lació del GDS directament en executar aquest arxiu:

Hi ha tres idiomes d'instal·lació, encara que vostè sempre podrà canviar l'idioma durant l'execució del GDS.

Recordi tenir GDS inactiu durant el procés d'instal·lació de GDS Versió 8.0.20 En cas contrari no s'instal·la nova versió

Si no és usuari amb una base de dades registrada de Versió 8.0, podrà utilitzar el GDS amb tantes bases de dades com vulgui fins a la introducció de 50 persones. Si voleu mantenir més de 50 persones fins a un nombre il·limitat, vegeu els preus més baix.


[+] Descàrrega de GDS Versió 8.0.20 en Català

Atenció: En descarregar l'instal·lador del GDS és probable que li aparegui un missatge indicant que no es pot instal·lar (Per exemple a Windows 10: Windows va protegir el seu PC. SmartScreen de Windows Defender va impedir l'inici d'una aplicació desconeguda ...). Pot prémer amb tranquil·litat el missatge que diu 'Més informació' i després 'Executar de totes maneres'. Això es deu al fet que estem en el tràmit de certificació i, el sistema operatiu no la troba. Li garantim que la descàrrega és segura.


[+] Descarga de GDS Versión 8.0.20 en Castellano

Atención: Al descargar el instalador del GDS es probable que le aparezca un mensaje indicando que no se puede instalar (Por ejemplo en Windows 10: Windows protegió su PC. SmartScreen de Windows Defender impidió el inicio de una aplicación desconocida...). Puede pulsar con tranquilidad el mensaje que dice 'Más información' y después 'Ejecutar de todas formas'. Esto se debe a que estamos en el trámite de certificación y, el sistema operativo no la encuentra. Le garantizamos que la descarga es segura.


[+] Download GDS Versió 8.0.20 in English

Attention: When downloading the GDS installer you will probably get a message stating that it can not be installed (For example in Windows 10: Windows protected your PC. Windows Defender SmartScreen prevented the start of an unknown application ...). You can syfely click on the message 'More information' and then 'Run anyway'. This is because we are in the process of certification and the operating system can not find it. We guarantee that the download is safe.

Preus GDS

El preu s'estableix per base de dades en lloc de per usuari. Així una base de dades, un cop registrada, pot ser instal·lada en un altre ordinador. L'única condició és que l'usuari sigui el mateix.
El preu és de 88 Euros. (Si te instal·lada la seva Base de Dades en la Versió 7.0, el preu és de 49 Euros. En aquest cas realitzi el registre des de el propi programa i no des de la web)
GDS és
FLEXIBLE
Fàcilment utilitzable per usuaris no experts en tecnologies informàtiques, alhora que enormement sofisticat per les seves funcions avançades.

SÓLID
GDS està avalat per 24 anys de desenvolupament i més de 220 Versions i Revisions.

DINÀMIC
Adapta ràpidament les noves funcionalitats requerides pels usuaris.

 
COMENTARIS SOBRE GDS
  GDS Sistema general de documentació familiar · © Copyright 2018 Marshall System II, S.C.P.· Dades legals · Contacte · Valid HTML 4.01 Transitional Diseny web