Sistema general de documentació familiar
 
  Inici     Descàrregues     Suport     Contacte     Qui som  

Dades legals

Nota sobre els programes disponibles en aquest lloc web

Els materials a GDSYSTEM.NET ("Marshall System") Servidors World Wide Web (el "Lloc") es proporcionen com un servei als seus clients i pot ser utilitzat per a propòsits informatius només. Còpies soltes poden ser descarregats amb subjecció a les següents disposicions. Al descarregar qualsevol material d'aquest lloc, vostè accepta aquestes condicions. Si vostè no està d'acord amb ells, no utilitzeu el lloc ni descarregui material.

Res del que contingut aquí serà interpretat com una concessió per implicació, impediment o qualsevol altra llicència o dret sota cap patent o marca comercial de Marshall System o de qualsevol tercer. A excepció del previst anteriorment, res del que aquí és contingut s'ha d'interpretar com que confereix alguna llicència o dret sota qualsevol dret d'autor de Marshall System.

Nota sobre els documents disponibles en aquest lloc web

Documents publicats pel Marshall System en els seus servidors de World Wide Web es proporciona "TAL QUAL" SENSE EN CAP CAS, EXPRESSES O IMPLÍCITES, incloent però no LIMITADA A, LES GARANTIES DE COMERCIALITZACIÓ, APTITUD PER A PROPÒSITS DETERMINATS O NO-INFRACCIÓ. Marshall System no serà en cap cas responsable de cap persona ni de cap dany especial, incidental, indirecte o conseqüent, incloent, sense limitació, els danys resultants de l'ús d'O DEPENDÈNCIA DE LA INFORMACIÓ oferta, la pèrdua d'ingressos o beneficis o els costos de substitució dels béns , fins i tot havent estat informat amb antelació de la possibilitat d'aquests danys.

Tot esforç s'ha fet per garantir l'exactitud de la informació presentada. No obstant això, Marshall System no assumeix cap responsabilitat per l'exactitud de la informació. La informació del producte està subjecta a canvis sense previ avís. Els canvis, si n'hi ha, seran incorporats en noves edicions d'aquestes publicacions. Marshall System pot realitzar millores i/o canvis en els productes i/o programes descrits en aquestes publicacions en qualsevol moment sense previ avís. La menció de productes del sistema no de Marshall System son amb fins d'informació solament i no constitueix aprovació ni recomanació.

L'ús dels serveis

Qualsevol comunicació material, informació o d'altre tipus que transmeti o publiqui en aquesta web es considerarà no confidencial i no propietària ("Comunicacions"). Marshall System no tindrà cap obligació respecte a les Comunicacions. Marshall System i els seus representants tindran la llibertat per copiar, revelar, distribuir, incorporar i utilitzar d'una altra manera les comunicacions i totes les dades, imatges, sons, text i altres elements incorporats per a qualsevol fi comercial o no comercial. Se li prohibeix publicar o transmetre des d'aquest lloc qualsevol material il·legal, amenaçador, injuriós, calumniós, obscè, pornogràfic, o d'altra índole que pugui violar qualsevol estat, federal, o el dret internacional.

Marshall System pot, però no està obligat a, controlar o revisar qualsevol àrea del lloc on els usuaris transmetin o publiquin Comunicacions o es comuniquin exclusivament entre si, incloent però no limitat a les sales de xat, taulers d'anuncis o altres fòrums d'usuaris, i el contingut de qualsevol d'aquestes Comunicacions. Marshall System, però, no tindrà cap responsabilitat relacionada amb el contingut d'aquestes Comunicacions, sigui o no inclòs en les lleis de drets d'autor, difamació, privacitat, obscenitat o altres.

Política de Privacitat

La informació enviada a través del Marshall System formularis en els seus servidors World Wide Web es regeix d'acord a les Normes de privades de Marshall System.

Enllaços a llocs de tercers

Els llocs web vinculats a Marshall System no estan sota el control de Marshall i Marshall System no és responsable pel contingut de qualsevol lloc vinculat o qualsevol enllaços continguts en un lloc vinculat. Marshall System es reserva el dret a eliminar qualsevol enllaç o programa d'enllaç en qualsevol moment. Marshall System no es fa responsable de les empreses o productes als que s'enllaça i es reserva el dret d'esmentar a les seves pàgines web. Si vostè decideix accedir a qualsevol dels llocs de tercers vinculats a aquest Lloc, ho fa enterament sota el seu propi risc.

Marques

Tots els altres noms de marques i productes són marques comercials o marques comercials registrades dels seus respectius propietaris.

MARSHALL SYSTEM és una marca registrada propietat de
Joaquín M. Casals de Nadal

MARSHALL SYSTEM II, S.C.P.
NIF: J65315301
c/ San Elías, 34, 5º 2ª
08006 - Barcelona
mail: webmaster@gdsystem.net

Copyright © 2019 Marshall System. Tots els drets reservats.
GDS és
FLEXIBLE
Fàcilment utilitzable per usuaris no experts en tecnologies informàtiques, alhora que enormement sofisticat per les seves funcions avançades.

SÓLID
GDS està avalat per 24 anys de desenvolupament i més de 220 Versions i Revisions.

DINÀMIC
Adapta ràpidament les noves funcionalitats requerides pels usuaris.

 
COMENTARIS SOBRE GDS
  GDS Sistema general de documentació familiar · © Copyright 2019 Marshall System II, S.C.P.· Dades legals · Contacte · Valid HTML 4.01 Transitional Diseny web